2015. 06. 02.

30. rész

-Alex szemszöge-

-Alex, hidd el, mi megpróbálunk ott segíteni, ahol tudunk. Ha bármi baj van nyugodtan szólj nekünk.- állt Anna mellé Andy.
-Köszönöm.- mondtam.
-Akkor most menj, és beszélgess Alexával  normálisan.- emelte ki az utolsó szót Anna.
Vettem pár mély lélegzetet, s a szemeimet lehunyva gondoltam át, miről szeretnék vele beszélni.  Mikor úgy gondoltam, hogy minden fontos dolgot összeszedtem, elindultam megkeresni a házban.
-Beszélhetnénk?- kérdeztem tőle bizonytalanul, mikor benyitottam a szobájába. Ő sóhajtott egyet, majd mondta.
-Ja.
Beljebb léptem, s becsuktam magam után az ajtót.
-Először is tisztázzuk, örülök, hogy boldog vagy Kellinnel. Másodszor, kérdezted, hogy mi volt az a vallomás. Csak szerettem volna, hogy tudd, milyen érzelmeket táplálok irántad.
-Nem hiszem, hogy valóban szerettél. Csak Annát láttad bennem.
-Nem őt láttam benned.- ráztam meg a fejem.
-Mégis magad alatt voltál miattuk, s velem pótoltad a hiányát.
-Nem a hiányát pótoltam veled, fogd már fel! Szerettelek.
-Ezt csak bemeséled magadnak.
Odasétáltam hozzá, s két tenyerem közé fogtam az arcát. Nem értette, mit is akarok pontosan, bár abban a pillanatban talán jobb is volt. Ajkamat az övére tapasztottam, s megcsókoltam.
Miután elváltunk egymástól mindketten csak álltunk. Tekintetében zavarodottság úszkált, s a harag árnyalatai is fellelhetőek voltak. Dühös volt rám, amit teljesen megértek. Elengedtem az arcát, majd szó nélkül kisétáltam a szobájából. Itt tudatosult csak bennem, mit műveltem.
-Megcsókoltam.- jelentettem ki, mikor Alexát felváltotta Andy és Anna.
-Mit csináltál?- kérdezte rögtön Anna.
-Megcsókoltam.- ismételtem meg magam.
-Bővebben?- vallattak tovább.
-Megmondtam neki, hogy örülök a boldogságának, végül pedig a csóknál kötöttünk ki.- részleteztem.
-Szerintem menj és pihenj erre egyet.- tanácsolta Andy.
Megfogadtam ezt, ezért a szobámba mentem. Fogalmam sem volt, miért csináltam ezt Alexával. Reménykedtem benne, hogy nem tesz említést erről Kellinnek, mert mindkettőnknek elég kellemetlen helyzet lenne.
Nem hiszem el, hogy egy egyszerű beszélgetést is ennyire el tudok rontani. Simán megmondhattam volna Alexának, hogy örülök nekik, és ennyi. Vegyes érzések kavarogtak bennem, s fogalmam sem volt, mit kéne csinálnom.
A zsebembe nyúltam, s meglepetten húztam ki belőle egy cetlit, amin egy telefonszám volt. Eszembe jutott Ashley a moziból. Gyuri szavai ismétlődtek meg a fejemben. "Szedj fel valakit, de ne így mutasd ki." Ennyi kellett.
-Alexa szemszöge-
A nappaliban tévéztem, mikor Alex ült le mellém a kanapéra. Nem akartam megemlíteni az előző történéseket se neki, se másnak. Úgy gondoltam, hogy ez csak kettőnkre tartozik. Féltem, mit szólna hozzá Kellin. Lehet ezzel csesztem volna el az egész kapcsolatunkat, így előtte is kussoltam.
Az eddigi kínos csendünket a többiek, illetve a Alex telefonja hangja törte meg. Egy papírról másolt át valamit a mobiljába, majd ezt a füléhez emelve ült tovább. Miután kicsengett elkezdett beszélni.
-Szia, Alex vagyok a moziból. Nem tudom, emlékszel-e rám.- ezt pár pillanat csend követte, amit a fiú mosollyal töltött ki. Azzal a mosollyal, amit régen imádtam rajta. Azzal a mosollyal, ami tényleg ő volt.
-Figyelj, találkozni szeretnél veled. Nem tudom, lehetséges-e ... - kezdte, mire gyors válasz érkezett. Elmondta a címet, majd ugyanolyan mosollyal elköszönt. A telefont Gyuri mellé tette, aki mellette ült a kanapén.
Alex nyilván direkt csinálta ezt az egészet. Nem lehet, hogy pont most véletlenül eszébe jutott, hogy van egy lány, akit elvileg egy moziból ismer.
-Mégis visszahívtad?- kérdezte Andy.
-Igen.- mosolygott tovább.
-Miről maradtam le?- kérdeztem rá a biztonság kedvéért.
-Amikor moziban voltunk megismertem Ashleyt.- mesélte boldogan.
-Gratulálok. Remélem összejön vele az, amit szeretnél és nem valaki elfelejtése miatt van szükséged rá.- mosolyogtam én is.
-Mikor jön már?- türelmetlenkedett.
Alex az elkövetkezendő 3 órában folyamatosan a telefonján bámulta az időt. A combjain dobolt, s látszólag az idegesség és az izgalom kavargott benne.
Megszólalt a csengőt, ami egyet jelentett azzal, hogy megérkezett a várt vendég. Alex sietve indult meg az ajtó irányába, majd boldogan nyitotta ki azt. Pont úgy nézett ki, ahogy elképzeltem. Szőke tincsei a háta közepéig értek, kék szemei játékosan csillogtak, mikor megpillantotta Alexet. Gyorsan üdvözölték egymást, majd beinvitálta a házba. Végignézte a képeket a falon, s csodálkozva sétált be a nappaliba. Döbbenet ült ki az arcára, miközben észrevette, milyen társaságba került.
-Szia.- mosolygott rá Andy, ölében Annával. Ashley zavarodottan fordult körbe bármiféle magyarázatot várva.
-Andy Biersack, az öcsém Oliver Sykes, Hannah Snowdon, Felcser Anna, Szabó Alexandra, de jobban szereti a Szandit, Németh Gyuri és Szőke Zsófi.- mutatott minket be, én pedig elejtettem egy apró baszdmeg mondatot.
-Jézusom.- mondta ki Ashley végül. -És te hogy kerülsz Andy Biersackhez?- érdeklődött.
-Az öcsémen keresztül megismerkedtünk, most meg felzabáljuk a hűtőjét.- vont vállat jelezve, nem túl izgalmas történet.
-Szóval ő az a titokzatos lány?- biccentett Anna felé.
-Igen.- vigyorgott Andy.
-Amúgy az én volt barátnőm volt, de lényegtelen.- említette meg Alex. Hirtelen mindenki gyilkos szemekkel nézett rá.
-Feljössz a szobámba?- váltott témát gyorsan. A lány bólogatva beleegyezett, s Alex társaságában a szobájába indultak.
Nem sokkal később tompa kopogások sorozatára lettem figyelmes. Csak sejteni lehetett, mi zajlik ott fent.
-Szerintetek is azt csinálják?- kérdezte Oli.
-Aha.- feleltük egyszerre monoton hangerővel.
-Nem kellett nekik sok idő.- állapította meg Andy.
-Na jó. Ezt nem bírom.- jelentettem ki a hangra célozva, s felálltam a kanapéról. Egy elég meggondolatlan ötlet jutott eszembe, s mire fontolóra vettem volna már meg is csináltam.
Határozottan kopogtam Alex szobája ajtaján, s választ nem várva nyitottam be.
-Nem akarok beleszólni, de nem lehetne halkabban?- kérdeztem, nem is törődve a helyzettel, bár ez kölcsönös volt. Ők továbbra is önfeledten kacagtak, nyögdécseltek, csókolták egymást és válaszul csak Alex meztelen hátát nézhettem. Köhintettem egyet. Már kezdtem zavarban lenni a helyzet miatt, de ismét semmi.
Nyilvánvaló volt Alex részéről, hogy nem figyel rám, Ashley pedig mással volt elfoglalva.
-Alex!- kezdtem hangosabban, mire zavarodottan felfigyeltek rám.  A lány ijedten rántotta magára a takarót, míg Alex teljesen természetesen kezelte a helyzetet. Persze, hogy természetesen. Azon sem lepődnék meg, ha titokban várt arra, hogy benyissak.
-Jézusom, menj ki! Magánélet, hallottál már róla?- förmedt rám a fiú.
-Bocs, csak szólni akartam, hogy halkabban csináljátok.- tettem magam elé a kezem védekezés képpen. -Lent mindent tisztán hallani. Mindent.- emeltem ki a szót.
Távoztam a szobából. Becsaptam magam mögött az ajtót, mire röhögést hallottam bentről. Nekem annyira nem volt vic(c)es, de oké. Ismét lementem a nappaliba, majd levágódtam a kanapéra, hol szabadon hagyták az eddigi helyem.
-Mi volt?- érdeklődött Gyuri.
-Alex határozottan lefeküdt Ashley-vel.- mondtam ki.
-Az én Ashley-mmel?- kérdezte meglepve Andy.
-A saját Ashley-jével.- nyugtattam meg.
A hang továbbra sem szűnt. A szobámban csak hangosabban hallottam, más hely pedig nem volt, ahol csend lett volna, így hát maradt a nappali.
Hamarosan Kellin is visszaérkezett, s ő is meglepve hallgatta a zajokat, bár így legalább elviselhetőbb volt vele.
Ééés végre Alex is leért a barátnőjével, most már ruhában. Nem vettem észre, hogy egy kicsit is zavarban lennének az előző jelenet miatt, csak mosolyogva indultak az ajtó felé, majd elköszöntek egymástól.

-Alex szemszöge-

-Mikor jött megint?- kérdeztem halkan Annáéktól, mikor Ashley elment, ők pedig kijöttek hozzám a hátsóajtón. Reménykedtünk benne, hogy senkinek sem lesz semmi halaszthatatlan dolga kint, így nyugodtan beszélgettünk.
-Nem rég.- gondolkodott el Andy, én pedig már indultam is volna a szobámba, mikor visszahúztak.
-Várj már. Lehet, hogy nem fog tetszeni, de ... - kezdte Anna - Rossz nézni, ahogy szenvedsz, mikor Alexa és Kellin együtt vannak. Andyvel már megbeszéltük, hogy visszavágásként akár le is smárolhatnál előttük, ha már úgyis 4 évig a barátnőd voltam.- hozta fel. Először nem gondoltam komolyan ezt az egészet, és csak röhögtem rajta, de az arckifejezésükből le lehetett szűrni, hogy tényleg ezt akarják. Vagy legalább az én érdekemben megcsinálnák.
-Most komoly?- kérdeztem rá, mire bólintottak. -Jó, mást úgyse tudok csinálni.- vontam meg a vállam.
Egyeztettük gyorsan a dolgokat, átbeszéltük a szerepeket. Magabiztosan sétáltam be a nappaliba, mivel egy elég hatásos tervünk volt. Mögöttem sétáltak Andyék, én pedig levágódtam a kanapéra Alexáék mellé. Egy laza mozdulattal az ölembe vontam Annát, majd elég látványosan megcsókoltam. Ezek után elég fura volt ismét ezt csinálni vele, de a helyzet megkövetelte. Andy is rájátszott egy megdöbbent pillantással, Alexának pedig szintén ugyanolyan tekintete volt, mint neki.
-Ez mi a fasz volt?- kérdezte Andy, miközben felém lépett. Felrángatott a kanapéról Annával együtt, majd kilökött az ajtón, s ezt elég hangosan be is csapta. Felmentünk az emeletre, hogy véletlenül se hallják meg, mit beszélünk.
-Ezt nem úgy gondoltam, hogy fájjon a derekam.- kezdett el panaszkodni Anna.
-Bocsánat. És köszönöm. Tényleg. Többször pedig nem lesz ilyen.- nyugtattam meg őket.
-Ha legközelebb is ez van, akkor nyugodtan.
-Én meg tovább gyakorlom a meglepett fejemet.- mondta Andy is.
-Na, menjünk le színészkedni.- indult meg Anna. Mindketten elővettük a bűnbánó fejünket, Andy pedig szigorúbbra vette a dolgot.
Annával megint a nappaliba mentünk, majd kinéztünk az ajtón, hogy Andy nincs-e a közelbe.
-Itt van?- suttogta Anna úgy, hogy ők is hallják.
Kellinék továbbra is ott ültek és nem értették a helyzetet.
Én megráztam a fejem, majd ismét a kanapét céloztuk meg, s elkezdtünk csókolózni. Közben öleltem is őt és látszólag újra nagy volt a szerelem.
-Valamiről lemaradtam?- kérdezte Alexa. Pár másodpercre eltávolodtam Annától, majd a mutatóujjamat a szám elé téve pisszegtem egyet és visszatértem az előző tevékenységemhez.
Nem sokkal később abbahagytuk, s vártuk Alexáék kérdéseit.
-Ez most ... - kezdte Kellin.
-Mi az?- kérdeztem a legtermészetesebben.
-Néhány kiakadásodnál nem úgy volt, hogy megszakítasz vele minden kapcsolatot?- kérdezte Alexa.
-Hát ... - mondtam, majd ismét megcsókoltam. -Azóta változott a helyzet.
Andy bejött, mi pedig jó gyerekek módjára távolabb ültünk egymástól. Megállt velünk szemben, mire Anna odament hozzá, s őt is megcsókolta.
Mindenki teljesen elvesztette a fonalat. Alexa dadogott valamit, Kellin pedig homlokát ráncolva mérte fel a helyzetet. Hatásos volt a terv, magamban pedig jót nevettem a reakciókon.
-De Ashley ... Meg Anna ... Mi?- próbált összetenni valami értelmes kérdést, én pedig ismét lepisszegtem.
Öröm volt nézni, ahogy összerakják a fejükben a történéseket. Valamennyire hatásos volt a visszavágás, így az egész teljesen megérte.

-Alexa szemszöge-

Döbbenten figyeltem, ahogy Alex Annát csókolta, nem is törődve Andyvel, vagy bárki mással a közelben, de legfőként Ashley-vel. Bármiféle megbánás nélkül tették ezeket, s láthatólag még élvezték is. Teljesen sötét volt a helyzet, főleg a délelőtti beszélgetésünk mellett. A csókunkat pedig inkább meg sem említem. Nem tudtam, Alex mit is akar pontosan. A napokban teljesen átszellemült és nem az a fiú volt, akit annyira szerettem az elején, s az, akit majdnem elveszítettem.
Kellin is ugyanannyira értetlenül állt a helyzethez, mint én. Nyilván az ő korábbi érzései teljesen mások voltak, bár pár nap alatt ő is teljesen fel lett világosítva mindennel velünk kapcsolatban. Legalábbis majdnem mindennel.

-Alex szemszöge-

-Biztos jó ötlet volt?- kérdezte Anna az erkélyen.
-Persze. Egyszer úgyis kiderült volna.- vontam vállat, majd beleszívtam a cigimbe.
2 megjegyzés:

 1. Waaas!?
  Ezek hulyek!?
  Oke. Hatarozottan kijelentjetem, hogy Alex teljesseggel meghulyult.

  "-Alex határozottan lefeküdt Ashley-vel.- mondtam ki.
  -Az én Ashley-mmel?- kérdezte meglepve Andy.
  -A saját Ashley-jével.- nyugtattam meg."
  Ezen jot rohogtem XD

  Minel hamarabb folytasd!
  <3 :-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönjük a kommentet ^^ ♡
   és néha mi is ezt érezzük:DD
   Folytatjuk amint tudjuk^^

   Törlés