2016. 02. 07.

1 éves a blog!

     Dennisszel leültünk a kanapéra. Percekig meg sem szólaltunk, csak ültünk egymás mellett, s néztük a másikat. Ez az anya-fia kapcsolat közöttünk sokkal szorosabb lett, mint egy átlagos családban, most mégsem volt szükség szavakra.
- Emlékszem, hogy kezdődött el minden - nevettem el magam akaratlanul is. - Az egyetemi folyosókon a tekintetem mindig találkozott egy fiúéval, aki szinte sosem szólt hozzám, de tudtam, hogy bámul. Én általában elvoltam az ablakpárkányon ülve, miközben rajzoltam. Jött egy bizonyos pont a dologban, mikor végre hozzám szólt. Akkor is csak azért, mert ott hagytam a tollamat a teremben. Ez sokáig ment így, míg végül elhívott végre randizni. Ő volt Alex. 
Sorban jöttek a randevúk egymás után, majd végre kijelenthettük, hogy barát és barátnő vagyunk. Imádtam őt, és minden egyes napot vele, de miután beállított 2010-ben két Black Veil Brides koncertjeggyel úgy éreztem, megőrülök érte. Hihetetlen lassan teltek el a napok a koncertik, én pedig tűkön ülve vártam az egészet. Már akkor is nagy szerepet töltött be apukád az életemben, csak teljesen más miatt.
Mikor észhez tértem már úton voltunk Alexszel Bécsig, s ott fárasztottam őt. A kapunyitást követően próbáltunk elhelyezkedni és szemeztünk a jobbnál jobb helyekkel. Végül egy csapat mellé keveredtünk, akikkel a koncert előtt elkezdtünk beszélgetni. Nem kell megemlítenem, hogy Arabella anyukája volt, az és Gyuri, meg az akkori barátnője. A koncert utáni első dolog rögtön az volt, hogy megkeressük Gyurit, mert szerinte jó ötlet volt meglepni Andyt. A legrosszabb a dologban az volt, hogy nem sikerült Andy közelébe jutnia. - Dennis mosolygott, miközben hallgatta a történetet, de még korán sem volt vége. - Ebből a hirtelen barátságból az lett, hogy bejelöltük egymást Facebookon, találkozgattunk, majd el elég erős kötelék lett köztünk. Bejött egy újabb személy, Marci, akit te nem nagyon ismersz, és tulajdonképpen mi sem tudjuk, mi van vele. Elmentünk így csoportosan egy szállodába nyaralásként. Az első este azzal telt, hogy Alexa részegen csinál dolgokat Marcival az ágyban, de ezt nem kell részletezni. Pár napig voltunk csak ott, de ez idő alatt találkoztunk Dancsó Péterrel, aki egy magyar vlogger, Alex elnyomott egy random ember karján egy csikket, majd Alexa összejött Marcival. Tartalmas öt nap, nem? Ezt megismételtük 1 évvel később azzal a különbséggel, hogy Alexa felszedte Csongit. Szintén nem tudjuk mi van. De a lényeg ekkor az volt, hogy az utolsó napon Alex megkérte a kezem, de nemet mondtam, mert túl gyors volt. Fogalmam sincs, mi volt velem, de egyszerűen nem ment volna ez az esküvősdi akkor.
Újabb egy év elteltével eljött Magyarországra Alex öccse, Oli Sykes.  Kiderült, hogy nem vérszerinti testvérek, de lényegtelen volt. Olin keresztül beszélhettünk Andyvel, majd végül nála kötöttünk ki. Közöttünk is elég hamar szerelem lett. Megcsaltam Alexet vele, aki nem fogadta túl jól a helyzetet. Elment a egy bárba, leitta magát, majd lefeküdt Alexával. Túl aktív szexuális élet, tudom, tudom. Apukáddal viszont együtt maradtunk, és még maradunk is. Biztos vagyok benne.
Túl voltunk az esküvőn, a nászúton, házaspárként tengettük a napjainkat. Jöttek a hányások, a reggeli rosszullét, majd kiderült, hogy gyereket várok. Minden nap néztem, mennyit nőtt a hasam, és vártam, hogy végre velünk legyél. Jézusom, ennek is már 21 éve... De a lényeg, hogy te voltál és még mindig te vagy a legfontosabb dolog nekem. Imádtam a gyerekkorodat, nem tudom te hogy vagy vele. Mindig mosolygok, mikor visszaidézem magamban, ahogy az ablakban ülve vártad apukádat, vagy oviban csajoztál. Mert te azt is csináltad. Aztán túl voltál szerintem életed egyik legmegrázóbb szakításán az óvodás barátnőddel, és én vigasztaltalak. Mindig kisautózni kellett veled, ha akartunk, ha nem.
Majd megtörtént az első találkozásotok Arabellával és Alexszel, de persze erre egyikőtök sem emlékszik.
Még annyit akarok hozzátenni, hogy mindennél jobban szeretlek téged Dennis és te vagy a legjobb dolog az életemben - fejeztem be végül.
Láttam Dennisen, ahogy elkezdi törölgetni a szemeit a pulóvere ujjával, mert könnyezik.
- Anya - szólalt meg remegő hangon - nem akarom ezt.

***

Sziasztok!
Nagyon szépen köszönjük ezt az egy évet! 
Pár statisztika:
A blogra összesen 8729 megtekintés érkezett
Magyarország
7331
Románia
266
Egyesült Államok
203
Szlovákia
151
Oroszország
142
Indonézia
128
Egyesült Királyság
108
Szerbia
91
Németország
71
Izrael
43
Egyéb
195

A legtöbbször májusban kattintottak a blogra, szám szerint 1504

A bejegyzések közül a Szereplőkön van a legtöbb oldalmegjelenítés /247/

Az elmúlt hónapban 1038 érkezett

Sok kedves kommentet kaptunk, amiket nagyon szépen köszönünk <3

A blogunk gazdagabb lett már 3 díjjal is

A történet szereplői:

I. évad
 Felcser Anna, Alex Sykes /Turner/, Szabó Alexandra, Németh György, Szőke Zsófia, Oliver Sykes, Hannah Pixie Snowdon, Andy Biersack, Ronnie Radke, Ashley Purdy, Christian Coma, Jake Pitts, Jinxx, Willow Radke, Vic Fuentes, Kellin Quinn, Ashley /mozi/, Deamon /tópart/, Angel /tópart/, Robert Ortiz, Craig Mabbit, Derek Jones, Ryan Seaman, Jacky Vincent

II. évad
Dennis Biersack, Arabella Sykes, Alex Sykes /II/, Robert /dobos/, Ben /gitáros/, Ryan /gitáros/, Copeland Quinn, Liam Quinn, Rowan Quinn, Jake, Chris, Danny /raszta/ , Denis Shaforostov, főni

//ne nézzetek hülyének, de azok az elején tényleg meg lettek írva egy kerek történetben

A történetnek volt egy 3 részes előzménye, amit enyhén szólva nem szeretnénk közzétenni.//
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése